Zondag 30 juni 2024

52e Vlooienmarkt

Zondag 30 juni is het weer zover. Eindelijk mogen we weer! Om 10.30uur gaan we van start met onze welbekende vlooienmarkt. Onze vlooienmarkt wordt altijd goed bezocht omdat alles zeer overzichtelijk aangeboden wordt. Er zijn verschillende afdelingen zoals huishoudelijke artikelen, boeken, speelgoed, elektra, lampen, klein meubelen, serviesgoed, tuinmeubelen, campingartikelen, curiosa en nog veel meer. Kortom, te veel om op te noemen! Een bijzondere happening is de verkoop per opbod. Daarbij worden de meest waardevolle spullen per opbod te koop aangeboden. Ook al koop je niets, het is tóch leuk om een bezoek te brengen aan onze vlooienmarkt.  Uiteraard is er ook wat te eten en te drinken verkrijgbaar.

Locatie:

Oude Neerkantseweg 9 Liessel

10.30 uur – 15.00 uur

Verkoop per opbod vanaf 11.30 uur

Entree € 3,- (kinderen tot 12 jaar gratis)

Lijkt het je leuk om mee te helpen tijdens deze dag of in de week voorafgaand aan de vlooienmarkt om de spullen een mooi plaatsje te geven dan nodigen we je van harte uit!

Je kunt hiervoor een mailtje sturen naar vlooienmarkt@csdekei.nl of contact opnemen met Els van de Mortel (06-19999606) of Willemien Winters (06-45965846).

Let op: Op maandag 24 juni en woensdag 26 juni tussen 18.30 en 20.00 uur zullen diverse vrijwilligers, namens C.s. De Kei, spullen ophalen binnen de bebouwde kom.

Om het ophalen zo vlot mogelijk te laten verlopen verzoeken wij u vriendelijk, om alleen bij goed weer, de spullen alvast buiten op het trottoir neer te zetten vanaf 18.30 uur.

Op maandag rijden we de routes [Mgr. Berkvensstraat], [Sintenwijk, Zandstraat], [Hoofdstraat, de Koome, Lombardier, Courantier, Cruydenier, Esdoornhof, Binnenhof, Loon, Hazenweg], [Nieuwstraat, Kesselaar, Hoogveld, Oude School, Motierpad, Kloosterhof en Moorveld].

Op woensdag rijden we de routes [Hofke, Oude Molen, Molenweg, Overloop, Vossenweg], [Hulsbos, Kieboom, Banierveld, Gildepad], [Hazelaar, Moerbei, Meidoorn, Eikenlaan, Tramweg].

Mogelijke wijzigingen van de routes zullen we communiceren via onze website www.csdekei.nl en via onze Facebook en Instagram pagina.

Wij willen de mensen die buiten de bebouwde kom wonen vragen om contact met ons op te nemen, zodat wij gericht en dus minder tijdrovend uw spullen kunnen ophalen. Gelieve hiervoor te bellen met Niek Verberne (06-83965555).

Ook kun je zelf goederen brengen naar Oude Neerkantseweg 9. Dit kan ’s avonds tussen 18.30 en 20.00uur op woensdag 26 juni en donderdag 27 juni. Wij vragen je even te melden als je spullen komt brengen en niet zomaar neer zetten. Vrijdag 28 juni nemen wij geen spullen meer in.

Helaas kunnen wij geen zwart wit tv’s, computers, beeldschermen, printers, elektrische orgels, witgoed, meubilair, plastic overpotten, tenten en beddengoed/tuinkussens/slaapzakken/dergelijke meenemen. Met kapotte spullen kunnen wij ook niets, het moet echter verkoopbaar zijn. Wij realiseren ons dat dit niet altijd leuk is, maar wij worden ertoe gedwongen in verband met de hoge stortkosten.

Tot ziens op de vlooienmarkt!
C.s. De Kei