Voor alle dorpsbewoners van Liessel en andere mensen die zich op een of andere manier betrokken voelen met en bij Liessel. Op zaterdagavond 11 juni organiseert C.s. de Kei een Dorpsquiz. Dit doen we in het kader van ons 66 jarig jubileum. De naam van onze eerste Liesselse dorpsquiz is “Witte Kei ut?”.

Stel nu je team samen

We beloven dat jullie als deelnemers een enerverende avond zullen beleven.

Het is de bedoeling dat je met je familie, buren, vrienden, kennissen enz. een team vormt om deel te nemen aan de quiz. Een team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 10 personen (11 zou misschien nog net kunnen ) Het lijkt ons een slim idee om binnen je team personen op te nemen van verschillende leeftijden en met verschillende interesses. Het is handig als de uitvalsbasis van het team zich, tijdens de quiz, binnen of zeer dicht tegen de bebouwde kom van Liessel bevindt.

Heb je nog vragen? Mail naar jubileum@csdekei.nl en we reageren zo snel mogelijk.

Inschrijven vr 13 mei

De inschrijving voor de dorpsquiz vindt plaats op vrijdag 13 mei in De Kastanje van 19.00 uur tot 19.55 uur, voorafgaand aan de Dienstenveiling die t.b.v. het jubileum wordt georganiseerd. Dan kun je je team inschrijven. Het inschrijfgeld bedraagt € 11,11 en dat dien je daar te voldoen. Zorg voor een mooie (ludieke) teamnaam en geef door wie je teamcaptain is. Deze teamcaptain zal voorafgaand aan, en tijdens de quiz als contactpersoon fungeren.