We zijn alweer volop bezig met de voorbereidingen voor onze jaarlijkse vlooienmarkt die we dit jaar alweer voor de 50e keer organiseren. Dit jaar wordt de vlooienmarkt gehouden op

 

Zondag 28 juni aan de Oude Neerkantseweg 9 bij Fouragehandel van den Eerenbeemt

10.30 uur – 15.30 uur

Verkoop per opbod vanaf 11.30 uur

 

Onze vlooienmarkt wordt altijd goed bezocht, omdat alles zeer overzichtelijk aangeboden wordt. Er zijn verschillende afdelingen zoals huishoudelijke artikelen, boeken, speelgoed, elektra, lampen, klein meubelen, serviesgoed, tuinmeubelen, campingartikelen, curiosa en nog veel meer. Kortom, te veel om op te noemen! Een bijzondere happening is de verkoop per opbod. Daarbij worden de meest waardevolle spullen per opbod te koop aangeboden.

Ook al koop je niets, het is tóch leuk om een bezoek te brengen aan deze vlooienmarkt. Er zullen kraampjes staan waar je ook wat eten en drinken kunt bestellen en de kinderen kunnen zich volop vermaken op het springkussen.

 

Lijkt het je leuk om mee te helpen tijdens deze dag of in de week voorafgaand aan de vlooienmarkt om de spullen een mooi plaatsje te geven dan nodigen we je hiervoor van harte uit! Je kunt hiervoor een mail sturen naar vlooienmarkt@csdekei.nl of contact opnemen met Els van de Mortel ( 06- 19 99 96 06 ) of Willemien Winters ( 06- 45 96 58 46 ).

 

Let op: In de week voorafgaand aan de vlooienmarkt zullen de leden van C.s. De Kei overtollige spullen weer op komen halen. Dit gaan zij doen op maandag 22 juni en dinsdag 23 juni. Welke routes we welke dag rijden zullen we aankondigen via onze Facebookpagina en op onze website www.csdekei.nl. Wij willen de mensen die buiten de bebouwde kom wonen vragen om contact met ons op te nemen, zodat wij gericht en dus minder tijdrovend de spullen kunnen ophalen. Gelieve hiervoor te bellen met 06-24927389. Ook kun je zelf goederen brengen naar Oude Neerkantseweg 9. Dit kan ’s avonds tussen 18.30 uur en 20.30 uur van maandag 22 juni tot en met donderdag 25 juni. Vanaf vrijdag 26 juni nemen wij geen goederen meer in. Helaas kunnen wij geen koelkasten, diepvriezers, bankstellen, grote kasten, elektrische orgels, dekbedden, matrassen en computerschermen meenemen. Met kapotte spullen kunnen wij ook niets, het moet echter verkoopbaar zijn. Wij realiseren ons dat dit niet altijd leuk is, maar wij worden ertoe gedwongen in verband met de hoge stortkosten.

Tot ziens op de vlooienmarkt!