Zondag 26 juni 2022 50e Vlooienmarkt

Zondag 26 juni is het weer zover. Eindelijk mogen we weer!

Om 10.30 uur gaan we van start met onze welbekende vlooienmarkt. Onze vlooienmarkt wordt altijd goed bezocht omdat alles zeer overzichtelijk aangeboden wordt. Er zijn verschillende afdelingen zoals huishoudelijke artikelen, boeken, speelgoed, elektra, lampen, klein meubelen, serviesgoed, tuinmeubelen, campingartikelen, curiosa en nog veel meer. Kortom, te veel om op te noemen!

Een bijzondere happening is de verkoop per opbod. Daarbij worden de meest waardevolle spullen per opbod te koop aangeboden.

Ook al koop je niets, het is tóch leuk om een bezoek te brengen aan onze vlooienmarkt. Eten en drinken is verkrijgbaar en kinderen kunnen zich volop vermaken op het springkussen.

Locatie:

Oude Neerkantseweg 9 Liessel

10.30 uur – 15.00 uur

Verkoop per opbod vanaf 11.30 uur

Lijkt het je leuk om mee te helpen tijdens deze dag of in de week voorafgaand aan de vlooienmarkt om de spullen een mooi plaatsje te geven dan nodigen we je van harte uit! Je kunt hiervoor een mailtje sturen naar vlooienmarkt@csdekei.nl of contact opnemen met Els van de Mortel (06-19999606) of Willemien Winters (06-45965846).

Let op: Op maandag 20 juni en dinsdag 21 juni zullen leden van C.s. De Kei uw spullen weer op komen halen binnen de bebouwde kom.

Om het ophalen zo vlot mogelijk te laten verlopen verzoeken wij u vriendelijk (bij goed weer!) de spullen alvast buiten op het trottoir neer te zetten.

Op maandag rijden we de routes [Mgr. Berkvensstraat], [Sintenwijk, Zandstraat], [Hoofdstraat, Loon, Hazenweg], [Nieuwstraat, Kesselaar, Hoogveld, Oude School, Motierpad en Moorveld].

Op dinsdag rijden we de routes [Hofke, Oude Molen, Molenweg, Overloop, Vossenweg], [Hulsbos, Kieboom, Banierveld, Gildepad], [Hazelaar, Moerbei, Meidoorn, Eikenlaan, Tramweg].

Mogelijke wijzigingen van de routes zullen we communiceren via onze website www.csdekei.nl en via onze Facebook en Instagram pagina.

Wij willen de mensen die buiten de bebouwde kom wonen vragen om contact met ons op te nemen zodat wij gericht en dus minder tijdrovend uw spullen kunnen ophalen. Gelieve hiervoor te bellen met 06-83965555.

Ook kun je zelf goederen brengen naar Oude Neerkantseweg 9. Dit kan ’s avonds tussen 18.30 en 20.00uur op woensdag 22 juni en donderdag 23 juni. Vanaf vrijdag 24 juni nemen wij geen goederen meer in.

Helaas kunnen wij geen koelkasten, diepvriezers, bankstellen, grote kasten, meubels met spaanplaat, elektrische orgels, dekbedden, kussens, matrassen, plastic bloempotten en computerschermen meenemen. Met kapotte spullen kunnen wij ook niets, het moet echter verkoopbaar zijn. Wij realiseren ons dat dit niet altijd leuk is, maar wij worden ertoe gedwongen in verband met de hoge stortkosten.

Tot ziens op de vlooienmarkt!