Op zondag 27 januari jl heeft Leo van Gog uit handen van burgemeester Hilko Mak de vetlirre medaille ontvangen voor al zijn verdiensten voor onze club.

Al jarenlang zorgt Leo voor het trekken van de Prinsenwagen tijdens de optocht. Ook het binnen en buitenzetten van onze Prinsenwagen bij onze opslag is nauwkeurig werk, waarvoor een speciale “lage” trekker nodig is. Leo is altijd bereid hiervoor op te draven en heeft deze bereidwilligheid ook al doorgegeven aan zijn beide zoons. Elk jaar mogen we al een week voor de optocht, en ook een aantal dagen na de optocht, gebruik maken van de loods van Leo om de Prinsenwagen op en af te bouwen en het snoepgoed e.d. erop te zetten. Als er dan nog klusjes aan de wagen moeten plaatsvinden kan dat altijd in de loods en kunnen we gereedschap van Leo gebruiken. Als hij “toevallig” in de buurt is voorziet hij ons van advies en waar nodig steekt hij zijn handen ook nog uit de mouwen om ons te helpen.

Daarnaast maken we al jarenlang gebruik van een oplegger van Leo voor en tijdens onze vlooienmarkt. Ook hier mogen we de oplegger al een week vooraf gebruiken om alle verzamelde spullen naar de locatie van de vlooienmarkt te vervoeren en de oplegger wordt tijdens de vlooienmarkt gebruikt om alle waardevolle spullen voor het opbod uit te stallen en vanaf de oplegger te verkopen.

Met andere woorden Leo staat altijd voor ons klaar als we hem nodig hebben en zal ook altijd zijn materieel inzetten waar het nodig is voor onze club!

Leo, KEI bedankt!!