Twan van Gaal ontvangt Vetlirre Medaille

 

Twan van Gaal heeft zaterdag 27-01 de Vetlirre Medaille van de Gemeente Deurne ontvangen. Hij kreeg de onderscheiding tijdens de Tweede Lijsselse Aovend.

Vanaf 2000 is Twan betrokken bij C.s. De Kei waar hij verantwoordelijk is voor het geluid. Hij is begonnen met het verzorgen van het geluid voor de prinsenwagen. Daarna is hij lang alleen verantwoordelijk geweest voor het geluid van de Zwetsavond. Nu werkt hij samen met twee andere mensen en samen zijn ze een goed team. Ze leveren vakwerk voor alle activiteiten die namens C.s. De Kei in De Kastanje plaatsvinden. Tijdens de opbouw en de generale repetities wordt alles goed en tot in detail getest.

Twan is niet alleen actief als vrijwilliger van C.s. De Kei gedurende de carnaval. Al jarenlang doet hij met zijn vrienden van V.C. Tisgoezat mee met de optocht. Een actieve carnavalsgroep die bekend staat om hun grote wagens en mooie creaties. Tot grote verrassing werd hij zaterdagavond op het podium geroepen om de Vetlirre Medaille in ontvangst te nemen. Zijn vrouw Claudia en kinderen Stef en Linde waren er tot zijn grote verrassing ook.