Dienstenveiling vrijdag 13 mei

Om het 66-jarig jubileum van CS De Kei mede mogelijk te maken, wordt een dienstenveiling georganiseerd. Deze vindt plaats op vrijdag 13 mei in Gemeenschapshuis De Kastanje in Liessel. De opbrengst van deze veiling wordt volledig besteed aan de zomercarnaval-festiviteiten van 8 t/m 10 juli 2022.

De avond begint stipt om 19.55 uur en zal op LUDIEKE wijze geopend worden!

Dat wil je niet missen, dus zorg dat je op tijd binnen bent. Als het goed is, ben je zeker op tijd, want voorafgaand aan de dienstenveiling is vanaf 19:00 uur de inschrijving voor de Liesselse dorpsquiz “Witte Kei ut?”.

 

Vele gulle gevers in en om Liessel hebben prachtige diensten ter beschikking gesteld en deze zullen op deze avond per opbod geveild worden. Onder leiding van onze ervaren veilingmeester Elbert Koelewijn worden de kavels onder de hamer gebracht. De kavels zijn er in allerlei soorten en maten en er is voor ieder wat wils, zoals bijvoorbeeld een fotoshoot, boormachine, diner voor twee, Bavaria brouwerij-tour of tuinontwerp. En wat dacht u van een kappersbehandeling, barbecue-pakket of een pikant pretpakket. En dit is nog maar een kleine selectie uit de vele kavels die aangeboden zijn. Alvast dank daarvoor!

Vanaf 8 mei staan alle kavels ter inzage op de website van De Kei (csdekei.nl). En op de avond zelf, krijgt u bij binnenkomst in de Kastanje een boekje met het totale kaveloverzicht.

Het belooft natuurlijk ook een gezellige avond te worden. Naast de ludieke opening zal deze avond ook muzikaal ondersteund worden door een van onze Lijsselse DJ’s, zodat we na de veiling nog lekker kunnen feesten. We zien jullie graag op vrijdag 13 mei in De Kastanje en hopen op jullie bijdrage om een prachtig zomercarnaval mogelijk te maken.

Voor vragen, mail naar info@csdekei.nl.

Commissie Dienstenveiling